O Nas

VilaDeCasa vas pričakuje.

Pretekle mesece so mimoidoči radovedno pogledovali skozi naša vrata in okna. Tudi sami smo nestrpno pričakovali dan, ko lahko trud in naše delo pokažemo in predstavimo gostom.

Osmega oktobra smo slavnostno prerezali trak in široko odprli naša vrata. Obiskovalce smo povabili na ogled sob, ki jih povezuje sofisticiran minimalizem in jih vzpodbudili, da poiščejo sebi najljubšo. Izpod spretnih rok zaposlene ekipe smo kreirali okusne koktejle ali vas pogreli s skodelico toplega napitka. Sladkosnedi ste iz hišne vitrine izbrali vabljive sladice in vinoljubi raziskovali široko paleto vin. Spoznali ste del naših zaposlenih, ki vas bodo pričakovali z nasmehom na obrazu. Prelistali ste hišni menu, na katerem se nahajajo tradicionalne dobrote izpod Alp in tudi izven naših meja. Začutili ste tradicionalni utrip v novi preobleki.

Hvala – hvala vsem, ki ste spremljali našo obnovo in delo. Hvala vsem lokalnim dobaviteljem, ki ste se vključili v našo ponudbo. Hvala prvim gostom, ki ste izkusili naše gostoljubje. In hvala vsem vam, ki ste nas (in nas boste še v bodoče) obiskovali kot dnevni gostje v naši hišni kavarni.

 

Back to list

Leave a Reply